Om Elmico

Elmicos innovative herdeplastprodukter er utviklet for å tåle røffe forhold. Du kan bruke dem til industrigulv, p-hus, skipsdekk, bruer, kaier, demninger, tankanlegg og rør, som membran, belegg og coating, og til liming og injeksjon.

Elmico er et systemhus for herdeplast. Det betyr at vi gir deg funksjonelle totalløsninger med utgangspunkt i akkurat ditt behov. Målet vårt er å være best på disse løsningene. Resultatet er lengre levetid, mindre vedlikehold, bedre sikkerhet. Og lavere kostnader.

Elmicos styrke er ledende kompetanse i polymerteknologi, bedre produkter og tilpasninger til det aktuelle prosjektet.

Det gjør ditt gulv, din dørk, din bru, din kai, din tank, ditt rør, ditt basseng, dit p-hus, din hva det skal være slitesterkt, vanntett og motstandsdyktig. Oss skaffer det fornøyde kunder og slitesterke kundeforhold.

Våre verktøy er epoxy, polyuretan, polyurea, akryl og vinylester. Med dem lager vi løsninger som er ekstremt slitesterke, motstands-dyktige og fleksible, som tetter 100%, gir bedre vedheft, er enkle og raske å påføre, og herder på sekunder. Produksjonen gir null utslipp og vi velger alltid de mest miljøvennlige råvarene. Elmico er grunnlagt på kunnskap og vokser på entusiasme.

Vi startet i 2003. Bedriften er typisk kunnskapsintensiv. Løsningene er vanskelige å finne, men lette å produsere. Markedet er hele verden.
I 2010 flyttet vi inn i ny industrihall på 2000 kvadrat ved Kongsvinger, sentralt plassert med nærhet til Gardermoen og Sverige.

Kompetanse

Elisabet Norderup Michelson, Svein Kjennerud, Pål Gjetrang og Kristoffer Mehren hadde arbeidet med herdeplastløsninger i mange år, men ønsket å knytte utviklingsarbeidet mer direkte til kundene og deres prosjekter. Derfor etablerte de Elmico i 2003 – et innovativt systemhus for de beste og mest kostnadseffektive herdeplastløsningene. Det har gjort Elmico til Gasellebedrift og Elisabet til Årets kvinnelige gründer og styremedlem i den europeiske foreningen for utvikling av polyurea (PDA). De beste løsningene kommer fra dem som ikke kan unnvære utfordringer.

Se Innovasjon Norges intervju med Elisabet.